Werkwijze

Aandacht voor u Tandartspraktijk Hogendorf is een moderne praktijk waar u terecht kunt voor algemene tandheelkunde, mondhygiënebehandelingen, kindertandheelkunde, implantologie, parodontologie en protheses (op implantaten).Kwaliteit, zorg en aandacht voor u staan bij ons voorop. Samen met u bepalen we een behandelplan dat aansluit bij uw wensen en mogelijkheden.

Preventie

Binnen de praktijk wordt veel aandacht geschonken aan preventie, zowel bij kinderen als volwassenen. Veel gebitsproblemen kunnen voorkomen of beperkt worden door een goede mondhygiëne en voeding.Er zijn twee mondhygiënistes werkzaam in de praktijk. Zij behandelen tandvleesproblemen en kunnen u door  het geven van adviezen en instructies helpen gebitsproblemen te voorkomen. Ook werken er een preventieassistente in de praktijk, zij zal mede bijdragen aan uw mondgezondheid door het geven van instructie en preventieve adviezen en het verwijderen van tandsteen.

Specialisaties

U kunt bij de praktijk terecht voor de meeste (gespecialiseerde) tandheelkundige zorg. Voor beugelbehandelingen verwijzen wij u door naar een collega in de buurt.