Huisregels

 

Huisregels

Om de afspraken zo optimaal mogelijk te laten verlopen hanteren wij een aantal huisregels.

Afspraken

We werken in onze praktijk uitsluitend met behandelingen volgens afspraak.  Voor het maken van afspraken kunt u ons bellen van maandag t/m donderdag tussen 8.00 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 17.00 uur en op vrijdagen van 8.00 tot 12.00 uur.

U ontvangt van ons als service enkele dagen vóór uw gemaakte afspraak een herinneringsmail.

Wijzigen, annuleren of niet nakomen van een afspraak

Als u een afspraak heeft gemaakt rekenen wij erop dat u deze afspraak nakomt. Mocht de afspraak u onverhoopt niet uitkomen, verzoeken wij u dit tijdig uitsluitend telefonisch maar tenminste 2 werkdagen van tevoren door te geven.

Wanneer een afspraak niet op tijd wordt gewijzigd of wanneer u niet verschijnt, kunnen  wij de door u gereserveerde tijd in rekening brengen.

Worden afspraken vaker niet nagekomen zonder bericht dan  volgt uitschrijving.

Houd er rekening mee dat er geen adequate mondzorg geboden kan worden bij het regelmatig afzeggen van uw afspraak.

Spoedgevallen en/of pijnklachten

Als zich een spoedgeval of pijnklacht tijdens openingsuren van onze praktijk voordoet, kunnen wij u in de meeste gevallen dezelfde dag helpen. Dringend verzoeken wij u in dit geval ’s ochtends meteen om 08.00 uur te bellen: 0512 – 531833.                                                            Alleen dan kunnen we een afspraak op dezelfde dag garanderen.

Tijdens onze afwezigheid hebben wij altijd waarneming geregeld voor acute spoedgevallen door een tandarts in onze regio.

Het telefoonnummer van de spoeddienst op werkdagen na 17.00 uur en in het weekend (vanaf vrijdag 12.00 uur) is 085 – 7733340. Denk eraan dat er tijdens de spoeddienst extra toeslag berekend wordt.